OM AVÈNE SOL

MINST MULIG MILJØPÅVIRKNING

Avène tilbyr solkremer til hele familien, tilpasset ulike hudtyper og behov – slik at alle kan finne sin favoritt. Avène solbeskyttelse har bred og effektiv UVA- og UVB-beskyttelse takket være et kompleks med kun 4 solfiltre.

 

Produktene har lette konsistenser og er behagelig å bruke. I tillegg til å gi effektiv solbeskyttelse, har solkremene fra Avène flere fordeler;

- de er lett å påføre

- absorberes raskt

- blir ikke hvit på huden

- de er vannresistente.

 

Konsistensene er spesielt utviklet for maksimal komfort til sensitiv hud. Et høyt innhold av Avène Termalkildevann virker også beroligende og mykgjørende. 

Avène solprodukter er sammensatt slik at de forlater så lite avtrykk på havmiljøet som mulig. Nøye utvalg av ingredienser gjør våre formuleringer nedbrytbare. De inneholder ingen silikoner, og de er fri for vannløselige solfiltre som kan samle seg i vannlevende organismer. Vi kaller konseptet Skin protect - Ocean respect.

Takket være en optimal balanse mellom sikkerhet, effektivitet og kosmetiske egenskaper har Avène vært det mest solgte solpleiemerket på apotek i Europa de 10 siste årene. Avène tilbyr deg optimal solbeskyttelse, samtidig som den reduserer påvirkningen på havmiljøet. Godt for deg – godt for miljøet! Avène selges kun på apotek.

Finn flere produkter på

www.eau-thermale-avene.no

vituslogo_rgb.jpg

Solserien til Avène får du kjøpt eksklusivt hos Vitusapotek og Ditt Apotek

  • email
  • Facebook
  • Instagram